Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
    Кофти, хубавото е че не си спряла в него и няма да се разправяш с простотии

И на мен днес не ми е ден - вчера ми извадиха зъб, напрактика без упойка, защото под корена му имаше гной, а днес на 3-4 пъти ме засичат и не им пука, че е мокро или че аз съм се движил с повече от 60 км/ч (за околовръстното става въпрос), на всичко отгоре ми е и безумно нервно, а зъболекаря ми забрани да пуша
    Е то и аз на Околовръстното щях да го опукам тоя. А за зъба много са неприятни тия истории и не си и помисляй да пушиш, че става лошо. Ще издържиш няколко дена
    http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
    159 1.9JTDm
    156 1.8TS ...exxxx
    145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
      Е то и аз на Околовръстното щях да го опукам тоя. А за зъба много са неприятни тия истории и не си и помисляй да пушиш, че става лошо. Ще издържиш няколко дена
      На това околовръстно все по-често се обеждавам, че има много камикадзета със скъпи коли

Явно ще трябва да издържа ама ми е трегаво хем да не пуша, хем да не джвакам нещо, демек гадно
      Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 10:07.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

......

........а зъболекаря ми забрани да пуша
        Крайно време беше
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Крайно време беше
          Нали знаеш, че е времено
          sigpic
          BMW 316 Compact '95

Comment

Нали знаеш, че е времено
            Знам, знам. Ама поне 2-3 дни ще си побутваш кутията от единия до другия край на масата и няма да я отваряш

Comment

• Горивата в БГ

Здравейте колеги, след проблем от миналата седмица реших да споделя с вас скромния си личен опит.
              В началото на седмицата заредих дизел от OMV - обикновен. След 2 дена колата задимя като комин на Кремиковци /ако помните как димеше когато работеше де..../, спря да върви, единия цилиндър се мъчеше докато не загрее повечко - направо се побърках, и взех да правя сметка кога да я оставя в някой сервиз. За късмет имах работа в провинцията и на път за там спрях и заредих на ROMPETROL-а на Ломското шосе. Хора не ми се вярваше, че е възможно да има такива разлики - цената е една и съща в двете бензиностанции, само дето след това зареждане - за 20 км колата спря да пуши, моторчето замърка послушно, тягата се върна - просто нямам думи - вече зареждам само на тия бензиностанции!!! И Lukoil съм пробвал - малко по-добре е от OMV, ама пак пуши и няма същата тяга като от ROMPETROL. Ако имате подобни проблеми ще се убедите сами. Надявам се да съм ви бил от полза.
              ALFA ROMEO 166 2.4 JTDm '04 NEW
              LANCIA PHEDRA 2.2 Jtd '02 - Older
              ALFA ROMEO 166 2,4 JTD '98 - Older

Comment

• че го пробваме ромския петрол дизел
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Вали, гадно е, студено е, мрачно е и съм на работа!
                  sigpic

Comment

• ако беше гадно, мокро и студено и не си на работа, и пак не можеш да излезеш, щеше да е по-гадно, така че тинк позитив!
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Хех и мен сутринта в дъжда един дивак с М5, по-старичкото, преди 2003-та реши че е с предимсвто и се вряза в трафика и то точно пред мен в движение както си перках с 60. И после тоя левак като го насвирих за постъпката му, се заигра и почна да ме засича. За моя учудване го резнах след един завои и с жестове му казвам: какви ги правиш бе, *****??? Той ме гледа все едно незнае какво прави.
                      Много са си повярвали някои диваци с положението си!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщение
                        Вали, гадно е, студено е, мрачно е и съм на работа!
                        Ха, аз па в това време се врях в един квартален гаден канал да оправям гърнето на баща ми, че му се случило случка в движение. Повярвай ми....предпочитах да продължа да си работя отколкото да се завра в тая дупка. Не за друго ама някой беше хвърлил баси боклуците вътре (все едно няма кофа в близост до канала) и нямаше място да се изправиш като хората - полукленкал и толкова. А навънка дето викаш вали, кално е......

Comment

• на мен пък ми харесва това време
                          "Няма нищо по - хубаво от лошото време"
                          Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
                            на мен пък ми харесва това време
                            "Няма нищо по - хубаво от лошото време"
                            Лошото време е хубаво само когато имаш някоя/някой да го споделиш
                            sigpic
                            BMW 316 Compact '95

Comment

Лошото време е хубаво само когато имаш някоя/някой да го споделиш
                              ми аз го споделям с психично болната ми колежка
                              Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
                                ми аз го споделям с психично болната ми колежка

Пак е нещо, на моята днес и направих фейсбук и сега е обсебена...и няма с кого да споделям гадното време
                                sigpic

Comment

Working...
                                X